За контакти

sladkoisoleno@abv.bg

Сладко и Солено във Facebook

12 коментара:

ирен василева каза...

Здравейте!
Разгледах целия Ви блог и, меко казано, съм впечатлена от разнообразието и стила на поднасяне на ястията. Ще следя с интерес публикациите и със сигурност ще приготвя много неща.
Поздрави на Вас и семейството Ви!
Ирен Василева

Анонимен каза...

Здравейте!
Има чудесни рецепти и идеи за празниците.Но не мога да открия рецепта на напуканите шоколадови и предполагам поръсени с пудра захар курабийки,които ги има на снимка в началната страница третата по ред картинка. Ще съм Ви благодарна за рецептата!

vesi4ka каза...

Търсената рецепта все още не съм успяла да публикувам, залежава в папка "чакащи". Ще се постарая в най-скоро време да я пусна.

Анита Гьонева каза...

Здравейте,
Искам да Ви поздравя за чудесния блог. Попаднах случайно на него, но от тогава често го следя. Моля да ми кажете дали в рецептата на мъфини "утринна роса" кокосовите стърготини могат да се заменят с нещо друго. Искам да изненадам съпруга си за рожденния му ден, но той не обича кокос. Ще съм Ви много благодарна!

Анонимен каза...

Впечатлена съм от рецептите. Едно огромно браво и благодаря! Толкова много неща си харесах да направя, че незнам от къде да започна.

Анонимен каза...

Здравейте искам да ви поздравя със чудесния блог.Ако може да ми кажете в рецептата за ягодовите пастички кога се слага маслото . Благодаря ви предварително

Milka Tabakova каза...

Извинявам се,но в сайта "Сладко и Солено"няма търсачка за по-лесното намиране на рецептите.Не е ли възможно, тук в блога след всяка снимка на ястието да слагате линка (адреса) на рецептата,за по-лесното и намиране?Например тази рецепта не можах да намеря "Панирани тиквички с пармезан",няма я, нито в постни,нито в зеленчуци,а нямате и панирани зеленчуци!Имате запитването и от други любители на вашите рецепти,така че няма да е зле да ни осведомите!Благодаря!

Анонимен каза...

Zdraveite mnogo iskam da publikuvate edna hubava recepta za babini buhtichki s vkusa na edno vreme mnogo tursq no nemoga da namerq klasicheska hubava. Recepta shte chakam s neturpenie da me zaradvate s tazi recepta.
Mersi predvaritelno. Tsvetelina

Kristina Genadieva каза...

Здравейте!
Адмирации за този блог!Благодаря Ви за идеите, рецептите и съветите, които ни давате ежедневно.Продължавайте все така да ни изненадвате и радвате!Поздрави !

vesi4ka каза...

Благодаря!

Ani Kamenova каза...

Здравейте,имам въпрос относно,,Козунак в хлебопекарна"-там е дадена необходима доза мая-14г свежа-не е ли малко ,спрямо останалите продукти?Благодаря предварително!Хубав празник.

vesi4ka каза...

Продуктите в рецептата са с точния грамаж, както го правя аз. Моята машинка поддържа оптималната температура за втасване и 14г мая са напълно достатъчно да надигнат тестото. Ако сложа повече има вероятност да превтаса и да хлътне отгоре или да остане глетав. Но Вие пробвайте според своята машинка. Успех!
Светли празници!