1,5кг свински гърди без кост
едра сол на вкус
дафинов лист
черен пипер
бахар
чесън
синапено семе
канап
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfiQBWvLzek_ES3U-MKeeLm_RhHMxp8Ej53SszqjVt7NXw4BxCiAXQFTPIBgs07PDnfUdnUnqb3B5_vG-9hchagjWfmwp3nv3UMm815VizO5WqfM-SAXHHbatCWGMDLZdRiU1VOdi-7Vo/s400/102_1869.jpg)
Фурната се загрява на 200С, приготвеното руло се поставя в тавичка с хартия за печене. Не се налива никаква течност. Пече се около 2 часа, до хубаво зачервена коричка.
Може да се консумира горещо, но е хубаво и студено, нарязано на тънки резени.
4 коментара:
Много апетитна коричка!
Здравейте,
Изглежда много вкусно!
Бихте ли пояснили дали се пече без фолио?
Пече се без фолио, поставено на хартия за печене. Без течности и мазнина.
Благодаря за бързия отговор! Ще го пробвам в скоро време :)
Хубав ден!
Публикуване на коментар