Здравейте! Разгледах целия Ви блог и, меко казано, съм впечатлена от разнообразието и стила на поднасяне на ястията. Ще следя с интерес публикациите и със сигурност ще приготвя много неща. Поздрави на Вас и семейството Ви! Ирен Василева
Здравейте! Има чудесни рецепти и идеи за празниците.Но не мога да открия рецепта на напуканите шоколадови и предполагам поръсени с пудра захар курабийки,които ги има на снимка в началната страница третата по ред картинка. Ще съм Ви благодарна за рецептата!
Здравейте, Искам да Ви поздравя за чудесния блог. Попаднах случайно на него, но от тогава често го следя. Моля да ми кажете дали в рецептата на мъфини "утринна роса" кокосовите стърготини могат да се заменят с нещо друго. Искам да изненадам съпруга си за рожденния му ден, но той не обича кокос. Ще съм Ви много благодарна!
Здравейте искам да ви поздравя със чудесния блог.Ако може да ми кажете в рецептата за ягодовите пастички кога се слага маслото . Благодаря ви предварително
Извинявам се,но в сайта "Сладко и Солено"няма търсачка за по-лесното намиране на рецептите.Не е ли възможно, тук в блога след всяка снимка на ястието да слагате линка (адреса) на рецептата,за по-лесното и намиране?Например тази рецепта не можах да намеря "Панирани тиквички с пармезан",няма я, нито в постни,нито в зеленчуци,а нямате и панирани зеленчуци!Имате запитването и от други любители на вашите рецепти,така че няма да е зле да ни осведомите!Благодаря!
Zdraveite mnogo iskam da publikuvate edna hubava recepta za babini buhtichki s vkusa na edno vreme mnogo tursq no nemoga da namerq klasicheska hubava. Recepta shte chakam s neturpenie da me zaradvate s tazi recepta. Mersi predvaritelno. Tsvetelina
Здравейте! Адмирации за този блог!Благодаря Ви за идеите, рецептите и съветите, които ни давате ежедневно.Продължавайте все така да ни изненадвате и радвате!Поздрави !
Здравейте,имам въпрос относно,,Козунак в хлебопекарна"-там е дадена необходима доза мая-14г свежа-не е ли малко ,спрямо останалите продукти?Благодаря предварително!Хубав празник.
Продуктите в рецептата са с точния грамаж, както го правя аз. Моята машинка поддържа оптималната температура за втасване и 14г мая са напълно достатъчно да надигнат тестото. Ако сложа повече има вероятност да превтаса и да хлътне отгоре или да остане глетав. Но Вие пробвайте според своята машинка. Успех! Светли празници!
12 коментара:
Здравейте!
Разгледах целия Ви блог и, меко казано, съм впечатлена от разнообразието и стила на поднасяне на ястията. Ще следя с интерес публикациите и със сигурност ще приготвя много неща.
Поздрави на Вас и семейството Ви!
Ирен Василева
Здравейте!
Има чудесни рецепти и идеи за празниците.Но не мога да открия рецепта на напуканите шоколадови и предполагам поръсени с пудра захар курабийки,които ги има на снимка в началната страница третата по ред картинка. Ще съм Ви благодарна за рецептата!
Търсената рецепта все още не съм успяла да публикувам, залежава в папка "чакащи". Ще се постарая в най-скоро време да я пусна.
Здравейте,
Искам да Ви поздравя за чудесния блог. Попаднах случайно на него, но от тогава често го следя. Моля да ми кажете дали в рецептата на мъфини "утринна роса" кокосовите стърготини могат да се заменят с нещо друго. Искам да изненадам съпруга си за рожденния му ден, но той не обича кокос. Ще съм Ви много благодарна!
Впечатлена съм от рецептите. Едно огромно браво и благодаря! Толкова много неща си харесах да направя, че незнам от къде да започна.
Здравейте искам да ви поздравя със чудесния блог.Ако може да ми кажете в рецептата за ягодовите пастички кога се слага маслото . Благодаря ви предварително
Извинявам се,но в сайта "Сладко и Солено"няма търсачка за по-лесното намиране на рецептите.Не е ли възможно, тук в блога след всяка снимка на ястието да слагате линка (адреса) на рецептата,за по-лесното и намиране?Например тази рецепта не можах да намеря "Панирани тиквички с пармезан",няма я, нито в постни,нито в зеленчуци,а нямате и панирани зеленчуци!Имате запитването и от други любители на вашите рецепти,така че няма да е зле да ни осведомите!Благодаря!
Zdraveite mnogo iskam da publikuvate edna hubava recepta za babini buhtichki s vkusa na edno vreme mnogo tursq no nemoga da namerq klasicheska hubava. Recepta shte chakam s neturpenie da me zaradvate s tazi recepta.
Mersi predvaritelno. Tsvetelina
Здравейте!
Адмирации за този блог!Благодаря Ви за идеите, рецептите и съветите, които ни давате ежедневно.Продължавайте все така да ни изненадвате и радвате!Поздрави !
Благодаря!
Здравейте,имам въпрос относно,,Козунак в хлебопекарна"-там е дадена необходима доза мая-14г свежа-не е ли малко ,спрямо останалите продукти?Благодаря предварително!Хубав празник.
Продуктите в рецептата са с точния грамаж, както го правя аз. Моята машинка поддържа оптималната температура за втасване и 14г мая са напълно достатъчно да надигнат тестото. Ако сложа повече има вероятност да превтаса и да хлътне отгоре или да остане глетав. Но Вие пробвайте според своята машинка. Успех!
Светли празници!
Публикуване на коментар