петък, 27 май 2011 г.
Свежа салата с бекон и пресни печурки
Продукти:1 маруля или айсберг,2 стръка зелен лук,малко краставица,2-3 лентички бекон,5-6 пресни печурки,бял оцет,зехтин,1ч.л.соев сос,сол.
Бекона се нарязва на дребно и се слага в сух загрят тиган.След като се постопи мазнината му и се зачерви се изважда на кухненска салфетка да се отцеди. Марулята се накъсва,лука,краставицата и гъбите се нарязват и размесват. Приготвя се дресинг от оцета,соевия сос,зехтина и солта,и се залива салатата.Накрая се добавя хрупкавия бекон.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар