tag:blogger.com,1999:blog-2004186493164880821.post4658638181374556335..comments2024-02-02T20:43:44.092+02:00Comments on Сладко и Солено: Ябълков сладкиш "Мечта"vesi4kahttp://www.blogger.com/profile/15686864453322322812noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2004186493164880821.post-27232367419775946592014-01-31T23:58:19.969+02:002014-01-31T23:58:19.969+02:00Аз не съм опитен готвач, но този десерт ми се полу...Аз не съм опитен готвач, но този десерт ми се получи страхотен, като следвах бележките в синьо и дори сложих по-малко захар (кафява) и част от брашното беше ръжено. Много благодаря за рецептата!<br /><br />А колкото до проблема със спадането, ами това е нормално, не е тестото което набухва и спада, а белтъците. След като те спаднат десерта придобива вида си. Ако видите някъде да продават подобни десерти, забележете, че също са по-плоски и пълнежа вътре не е набухнал. Така че супер ви се е получил :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004186493164880821.post-40270085954699773442013-10-31T04:53:25.684+02:002013-10-31T04:53:25.684+02:00Да ползваш не набухватели , а самото лрашно "...Да ползваш не набухватели , а самото лрашно "Софмел"- кекс с етикета "набухва само"<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004186493164880821.post-89152218914142541872013-10-22T09:41:35.806+03:002013-10-22T09:41:35.806+03:00Сладкиша е страхотен , но защо ми спадна като го и...Сладкиша е страхотен , но защо ми спадна като го извадих от фурната , какво трябва да направя , че да си стои пухкав?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2004186493164880821.post-37381751350261900242013-10-18T15:38:51.263+03:002013-10-18T15:38:51.263+03:00това е един невероятен сладкиш за следобедно кафе/...това е един невероятен сладкиш за следобедно кафе/чай с любимите хораAnonymousnoreply@blogger.com